شیرینی نخودچی نوروز را در خانه درست کنید

به گزارش آفتاب صبا، شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار عید نوروز است که شما به راحتی می توانید آن را در منزل، چه با فر و چه داخل قابلمه تهیه کنید.

شیرینی نخودچی نوروز را در خانه درست کنید

شیرینی نخودچی خانگی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر هوادار ایرانی است و همان طور که از نامش تعیین است پایه اصلی آن از آرد نخودچی تشکیل شده است. این شیرینی خوشمزه بیشتر برای عید نوروز تهیه می گردد. اگر دوست دارید شیرینی نخودچی خوبی داشته باشید می توانید آرد نخودچی را خودتان در منزل تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی نخودچی خانگی

  • پودر قند 100 گرم
  • روغن جامد 100 گرم
  • آرد نخودچی 200 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • زعفران دم نموده به میزان کافی (دلخواه)
  • هل سبز نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

مرحله اول

ابتدا پودر قند را الک کنید و در ظرفی بریزید و روغن جامد را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا ظاهرش شبیه به خامه گردد و بعد آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید.

مرحله دوم

در ادامه مواد را ورز دهید تا منسجم شوند و خمیر از شکننده بودن دربیاید. همان طور که در حال ورز دادن خمیر هستید هل را به همراه وانیل و زعفران اضافه کنید. خمیر که خوب ورز داده شد داخل یک پلاستیک قرار دهید و بین 6 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند.

مرحله سوم

سپس فر را روشن کنید تا گرم گردد و خمیر را روی تخته آشپزخانه یا یک سطح صاف قرار دهید و با وردنه روی خمیر بکشید تا صاف و یک دست گردد. قالب هایی را که می خواهید با آن ها شیرینی را قالب بزنید روی خمیر امتحان نمایید. تمام خمیر را قالب بزنید و سینی فر را بیرون بیاورید.

مرحله چهارم

سپس کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی های قالب زده را در سینی بچینید و (برای زیبایی بیشتر شیرینی ها روی آن ها کمی خلال پسته بگذارید) در قسمت وسط فر قرار دهید و روی 170 درجه سانتیگراد بگذارید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه شیرینی های شما بپزند. البته باید دقت کنید که این زمان قطعی نیست و باید مدام به شیرینی ها سر بزنید تا نسوزند.

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی بدون فر

اگر فر در دسترس نداشتید می توانید قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا گرم گردد. داخل قابلمه یک الک به عنوان سه پایه قرار دهید و شیرینی ها را داخل یک دیس و روی سه پایه بگذارید و روی در قابلمه به مدت 25 الی 30 دقیقه دم کنی قرار دهید تا شیرینی بپزد. اگر می خواهید شیرینی شما ترد گردد، فوت وفن های پخت شیرینی نخودچی در خانه را بخوانید.

نکات مهم براب تهیه شیرینی نخودچی خانگی

  • تعیینه اصلی پخت شیرینی نخودچی این است که عطر و بوی آن به مشام شما برسد.
  • باید زیر شیرینی میزان خیلی کمی قهوه ای گردد و چسبنده نباشد.
  • در اواخر پخت یکی از شیرینی ها را با کارد نصف کنید تا از پخت کامل آن اطمینان حاصل کنید.
  • حتما شیرینی نخودچی باید کاملا سرد و خنک باشد سپس از روی سینی جدا کنید. اگر به صورت داغ جدا کنید پودر می گردد.
  • بهتر است از سینی فر برای تهیه این شیرینی استفاده نگردد چون زیر آن را تیره می نماید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای خوشمزه نوروزی، کلوچه پنیری را بدون فر و در خانه بپزید را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 4 اسفند 1401 بروزرسانی: 4 اسفند 1401 گردآورنده: aftabesaba.ir شناسه مطلب: 2010

به "شیرینی نخودچی نوروز را در خانه درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیرینی نخودچی نوروز را در خانه درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید