طرز تهیه رشته پلو ساده با همه ریزه کاری ها

به گزارش آفتاب صبا، رشته پلو یکی از غذاهای ساده و آسان است که خیلی وقت ها فراموش می کنیم در برنامه غذایی هفتگی مان بگنجانیم. این غذا را می توانید پس از طبخ، با انواع پروتئین ها مثل ترکیب گوشت چرخ نموده با پیاز داغ، مرغ پرتقالی و حتی دو پیازه میگو میل کنید. بعلاوه می توانید این پلوی خوشمزه را به صورت ساده و در کنار انواع ترشی مثل ترشی گل کلم و سالاد سرو نموده و از طعم اصیل آن لذت ببرید.

طرز تهیه رشته پلو ساده با همه ریزه کاری ها

مواد لازم برای طرز تهیه رشته پلو ساده

  • برنج 2 پیمانه
  • رشته پلویی 200 گرم
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
  • زعفران دم نموده 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یا حیوانی به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه رشته پلو ساده

1. خیساندن برنج

برای تهیه یک رشته پلوی ساده اما خوشمزه، ابتدا برنج را شسته و سپس به همراه نمک به مدت حداقل یک ساعت بخیسانید.

2. دم کردن رشته پلو

پس از اینکه برنج در آب ماند و به اصطلاح خیس خورد، یک قابلمه با مقدار مناسب را تا نیمه پر از آب نموده و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید.

پس از جوشیدن آب، کمی نمک را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس برنج ها را به همراه رشته های پلویی که قدری خرد نموده اید، در آب ریخته و اجازه بدهید تا به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزند.

نکته: چنانچه از رشته های پلویی دستساز سنتی که ضخامت بیشتری دارند استفاده می کنید، باید رشته ها را زودتر از برنج ها در آب بریزید تا زمان کافی برای پختن داشته باشند. بعلاوه از آنجایی که بیشتر رشته های سنتی حاوی نمک هستند، باید مراقب باشید که از اندازه نمک کمتری در غذای خود بهره ببرید تا رشته پلوی شما شور نشود.

پس از پختن برنج ها و رشته ها، آن ها را آبکش کنید.

کف قابلمه، ته دیگ مورد نظر خود مثل نان لواش یا سیب زمینی ورقه ای را قرار داده و ترکیب برنج و رشته ها را دوباره در قابلمه بریزید.

می توانید برای خوش عطرتر شدن رشته پلوی خود، از دارچین و زعفران دم نموده و بعلاوه روغن حیوانی بهره ببرید.

پس از دم کشیدن برنج، رشته پلوی ساده و خوشمزه شما آماده است.

نکات تکمیلی در طرز تهیه رشته پلو ساده

تاریخچه مصرف رشته پلو در میان ایرانیان

رشته پلو از جمله غذاهایی است که از قدیم بر سر سفره ایرانیان جا داشته و در مناسبت های مختلف طبخ و میل شده است. پیشینیان ما بر این باور بودند که خوردن رشته پلو در آغاز سال نو به ما یاری می نماید تا در طول سال، سررشته امور زندگی خود را از دست ندهیم. ساکنان بسیاری از استان های کشورمان هنوز در مناسبت های باستانی ایرانی مثل شب یلدا، شب چهارشنبه سوری و شب سال نو، رشته پلو میل می نمایند.

تزیین رشته پلو با کشمش و خرما

یکی از ساده ترین راه های تزیین رشته پلو، سرو آن با کشمش و خرما است. برای این کار، ابتدا کمی پیاز داغ درست کنید، سپس ترکیب کشمش پلویی و خرما را در آن تفت داده و سپس روی رشته پلو بریزید. بعلاوه چنانچه می خواهید از مهمانان خود با این غذای خوشمزه پذیرایی کنید، برای سرو رشته پلوی مجلسی، گوشت های قلقلی سرخ نموده را روی آن قرار بدهید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 29 دی 1403 بروزرسانی: 29 دی 1403 گردآورنده: aftabesaba.ir شناسه مطلب: 2191

به "طرز تهیه رشته پلو ساده با همه ریزه کاری ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رشته پلو ساده با همه ریزه کاری ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید