طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

به گزارش آفتاب صبا، راتاتویی از جمله غذا هایی است که از کشور فرانسه وارد کشور ما شده است

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

غذا های بسیاری هستند که از کشور های مختلف وارد عادات غذایی مردم دیگری می شوند و حتی ممکن است پخت آن ها آن قدر تغییر کند که در نهایت شبیه به غذای ابتدایی در کشور مبدا نباشد.

راتاتویی از جمله غذا هایی است که از کشور فرانسه وارد کشور ما شده است و هواداران خود را دارد. غذایی گیاهی که به ذائقه مردم ایران خوش آمده است. در ادامه طرز تهیه آن را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه راتاتویی فرانسوی:

یک عدد بادمجان

1 عدد کدو

1 عدد پیاز

2 عدد گوجه فرنگی

1 قاشق چای خوری سیر رنده شده

روغن زیتون به میزان لازم

نمک، فلفل و زرچوبه به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت راتاتویی فرانسوی:

تهیه سسی که راتاتویی به شدت مهم است، زیرا طعم اصلی را به غذا می دهد پس در این مرحله حوصله به خرج بدهید. رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز، کمی روغن زیتون، فلفل و زرچوبه رو نعنا و ریحان را تفت دهید.

در این مرحله سس شما آماده است. در گام بعدی روی سبزیجات حلقه شده نمک بپاشید و سسی را که آماده نموده بودید در کف ظرف ریخته و سبزیجات را درون آن بچیند.

مراقب باشید که سبزیجات باید کاملا فشرده باشند. روی سبزیجات رو کاملا به روغن زیتون آغشته کنید.

برای پخت راتاتویی باید از فر استفاده کرد. برای مدت 30 دقیقه ظرف را در فر قرار دهید. پیش از آن روی ظرف را بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار آب سبزیجات خارج گردد.

بعد از پخت پوشش ظرف را بردارید و اگر سبزیجات پخته و نرم شده بودند گریل فر را روشن کنید تاروی سبزیجات برشته گردد.

منبع: فرارو
انتشار: 3 فروردین 1401 بروزرسانی: 3 فروردین 1401 گردآورنده: aftabesaba.ir شناسه مطلب: 1795

به "طرز تهیه راتاتویی فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه راتاتویی فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید