طرز تهیه لازانیا با سس بشامل
به گزارش آفتاب صبا، اگر در جست وجوی غذایی لذیذ و فوق العاده هستید، انتخاب لازانیا به عنوان یک وعده غذایی کامل، می تواند شما را به خواسته تان برساند. این غذای عالی، یکی از انواع ماکارونی برپایه آرد و تخم مرغ است و دستور تهیه های گوناگونی برای آن مطرح می گردد که در این مطلب شما را با 2 روش طبخ لازانیا آشنا خواهیم کرد.
بااین حال در میان انواع طرز تهیه ها، روش طبخ لازانیا با سس بشامل، یکی از پرطرفدارترین ها به شمار میرود که در این مطلب علاوه بر روش طبخ این غذای لذیذ، به طور کامل از طرز تهیه سس آن هم صحبت خواهیم کرد.
طرز تهیه لازانیا با سس بشامل برای 4 نفر
مواد لازم برای تهیه لازانیا
- لازانیا خام 10 الی 12 عدد (یک بسته)
- گوشت چرخ نموده 500 گرم
- پیاز 1 عدد (بزرگ)
- کنسرو گوجه فرنگی 1 عدد
- عصاره گوشت 1 قاشق چای خوری
- نمک 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
- کره 25 گرم
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- شیر 2 پیمانه
- نمک و کمی جوز هندی (اختیاری)
- خامه 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه
این طرز تهیه یکی از برترین روش های طبخ این غذای لذیذ است که اغلب در رستوران ها از آن استفاده می گردد. برای این طرز تهیه لازانیا با سس سفید، شما به 60 دقیقه زمان احتیاج دارید تا دست پخت عالی خود را ارائه دهید. این طرز تهیه را ابتدا با دستور پخت سس بشامل شروع خواهیم کرد:
- برای تهیه سس بشامل ابتدا در یک قابلمه، آرد و کره را تفت دهید و سپس شیر را به آرامی اضافه کنید. در حین اضافه کردن شیر، دائما هم بزنید تا آرد گلوله ای نگردد. پس از دستیابی به غلظت مناسب، اضافه کردن شیر را تمام کنید.
- غلظت سس بشامل باید به حدی باشد که اگر در قاشق انگشت زدید، رد دست شما باقی بماند.
- درصورت تمایل برای طعم دهی بهتر، 2 قاشق خامه، نمک و جوزهندی را در سرانجام اضافه کنید.
- تا زمانی که رنگ صورتی گوشت از بین برود و آب آن به طور کامل خارج گردد، گوشت چرخ نموده و پیاز را داخل یک قابلمه، روی حرارت میانه بپزید.
- محتویات کنسرو گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
- در همین حال، کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید و آرد، نمک و فلفل را هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس به تدریج شیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه بجوشانید تا زمانی که غلیظ گردد. در مرحله بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و نیمی از پنیر موزارلا را داخل آن بریزید.
- نیمی از سس گوشت را داخل ظرف پیرکس بریزید، سپس نیمی از لازانیا را روی سس قرار دهید و بعد یک لایه سس گوشت به جای مانده را اضافه کنید.
- در مرحله بعد، باقی لازانیا را بچینید و سس بشامل را روی آن بریزید. در سرانجام، پنیر پیتزا را روی آن بپاشید.
- در ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای 204 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید تا زمانی که ورقه ها نرم شوند. بعد از پخت کامل این غذای لذیذ، با کمی جعفری تازه روی آن را تزئین کنید.
طرز تهیه لازانیا با مرغ برای 2 نفر
مواد لازم
- فیله مرغ 300 گرم
- پیاز میانه 1 عدد
- سیر 2 حبه
- فلفل دلمه ای ½ پیمانه
- قارچ 1 پیمانه
- گوجه فرنگی ½ پیمانه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- لازانیا به تعداد لازم
- پنیر موزارلا رنده شده 2 پیمانه
- سس بشامل 2 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر آویشن، پودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا (اختیاری)
طرز تهیه
برای این طرز تهیه، به 1 ساعت زمان برای آماده سازی مواد و 30 دقیقه برای طبخ، احتیاج خواهید داشت. در این طرز تهیه، بهتر است از فر یا ماکروفر بهره ببرید که در مرحله آخر، با طرز تهیه لازانیا با فر شما را آشنا خواهیم کرد.
- در مرحله اول ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و درون ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید. در قدم بعد سیر را که به حالت ساطوری ریز شده است، به پیازها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
- فیله مرغ مزه دارشده را به صورت مربعی برش دهید، به محتوایات ماهی تابه اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا رنگ تکه های مرغ تغییر کند.
- درصورت تمایل به استفاده از فلفل دلمه ای، آن را نگینی و به محتویات ماهی تابه اضافه کنید. پس از آن قارچ ها و تکه ای گوجه فرنگی را به میزان دلخواه برش دهید و به داخل ماهی تابه بریزید. تفت دادن را تا تبخیر کامل آب گوجه فرنگی ادامه دهید.
- در مرحله بعد رب گوجه را به همراه ادویه جات گفته شده اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط شما خوش رنگ گردد، تفت دادن را ادامه دهید.
- در این مرحله سس بشامل را کف ظرف مورد نظر خود بریزید و یک لایه لازانیا را روی آن قرار دهید. مخلوط آماده شده را به صورت یک لایه روی ورقه ها بریزید و تا زمانی که ظرف پر گردد، افزودن لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید.
- ظرف را با یک لایه فویل بپوشانید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به مدت 15 الی 30 دقیقه بپزد. در نهایت این غذای لذیذ را سرو کنید.
نکات نهایی در طرز تهیه لازانیا ساده
برای طرز تهیه این غذای عالی، روش های گوناگون و دستور پخت های متنوعی ارائه می گردد که شما به سلیقه خود می توانید بعضی مواد را کم یا اضافه کنید. بااین حال نکاتی هستند که فوت آخر را در این طرز تهیه ها به شما یاد خواهند داد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:
- برای آن که در حین جوشاندن ورقه های لازانیا، ورقه ها به هم نچسبند، کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید.
- برای آب کشی ورقه های لازانیا در دو روش طبخ لازانیا گفته شده در بالا، از آب سرد بهره ببرید.
- پیاز مورد استفاده در دو روش طبخ بالا، باید خیلی ریز خرد یا رنده گردد. می توانید از پودر پیاز هم بهره ببرید.
- برای جایگزاری مواد داخل ظرف، در دو طرز تهیه ابتدا باید سس را اضافه کنید و سپس دیگر لایه ها را روی آن قرار دهید.
- اگر می خواهید لازانیا رژیمی درست کنید، کمی پنیر را تنها در لایه نهایی اضافه کنید.