آموزش تهیه سس سالاد سزار
به گزارش آفتاب صبا، سس سزار یکی از انواع شناخته شده سسهای سالاده که برای تهیه سالاد سزار ازش استفاده میشه در دستور تهیه اصلی این سس از تخم مرغ خام و سسی مخصوص به نام سس ورسترشایر (worcestershire) استفاده میشه ولی از اونجایی که وجود تخم مرغ خام داخل سس سالاد به احتمال زیاد با ذائقه خیلی از ما ایرانیا جور نیست و سس ورسترشایر رو هم نمیشه به راحتی داخل ایران تهیه کرد در این مطلب طرز تهیه یه سس سزار خوشمزه با مواد جایگزین رو براتون میذارم …
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار
- 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر (با بو)
- 1 قاشق غذاخوری سس خردل
- 2 قاشق غذاخوری سرکه
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
- 4 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
- نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه سس سزار
طرز تهیه این سس خیلی راحته ابتدا باید سس مایونز رو داخل یه کاسه بریزیم، همونطور که در مقدمه هم گفتم برای تهیه سس سزار از تخم مرغ خام استفاده میشه اما از اونجایی که ممکنه مزه تخم مرغ داخل سالاد برامون زیاد جالب نباشه به جاش از سس مایونز استفاده میکنیم.
حالا روغن زیتون که بهتره برای خوش طعم تر شدن سس با بو باشه و همچنین سس خردل رو هم به سس مایونز اضافه نموده و مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکنواخت بشه.
سرکه هم در در واقع تو این سس جایگزین سس ورسترشایر هستش. پس سرکه رو هم اضافه نموده و باز مواد رو مخلوط میکنیم.
در نهایت پنیر پارمزان، سیر و آبلیمو رو هم اضافه میکنیم و کمی نمک هم میریزیم.
حالا مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا سس یکنواخت بشه در این مرحله میتونین سس رو تست کنین و اگه به نظرتون چیزی کم داشت مثل ترشی یا شوری میتونین نمک یا سرکه رو اضافه کنین.
حالا سس سزارمون حاضره و فقط یه سالاد خوشمزه کم داره که سس لذیذمون رو بهش اضافه نموده و نوش جونش کنیم …
منبع: مجله الکترونیک دونفره