نمایشگاه خودرو تهران ، تانک 700 ، رقیب چینی مرسدس G کلاس
به گزارش آفتاب صبا، شتابران خودرو که پیش تر با معرفی تانک 300 و تانک 500 در بازار ایران جا افتاده بود، حالا با پرچمدار نو این برند، یعنی تانک 700، به هفتمین نمایشگاه بین المللی خودرو تهران آمده. این شاسی بلند که زیرمجموعه گروه گریت وال موتورز (GWM) است، در بازارهای جهانی به عنوان رقیب مستقیم مرسدس بنز G کلاس و لندروور دیفندر شناخته می گردد و نقش یک Halo Car، یعنی محصول نمادین و تصویرساز برند، را برای گریت وال ایفا می نماید.
بیت ران: آنچه تانک 700 را از بسیاری از رقبای چینی اش جدا می نماید، تجهیزات آفرود واقعی آن است. سیستم هایی مثل U-Turn برای چرخش در فضای تنگ، Crawl Control برای عبور کنترل شده از موانع سخت و دیفرانسیل های قفل شونده جلو، عقب و مرکزی که این خودرو را از یک شاسی بلند صرفاً شهری به یک بیراهه نورد جدی تبدیل می نماید. طبق مشخصات فنی تأییدشده، قلب این خودرو یک پیشرانه 6 سیلندر 3 لیتری توئین توربوشارژ Vشکل است که 354 اسب بخار قدرت و 560 نیوتن متر گشتاور فراوری می نماید. عددهایی که در کنار جعبه دنده کاهنده و سامانه انتقال قدرت چهارچرخ، تانک 700 را به یکی از توانمندترین گزینه های وارداتی بازار ایران بدل نموده اند.
فراتر از قدرت خام پیشرانه، تانک 700 سعی نموده لوکس بودن را هم فراموش نکند. از رینگ های بزرگ و طراحی عضلانی بدنه گرفته تا کابینی که با هدف آسایش مسافران طراحی شده است. حالا با ورود این مدل، شتابران خودرو جای خالی یک SUV فول سایز و پرقدرت را در سبد محصولاتش پر نموده. محصولی که می تواند هم برای علاقه مندان به آفرود واقعی و هم خریداران در پی لوکس بودن مجذوب کننده باشد، هرچند موفقیت نهایی آن در بازار همچنان به قیمت و خدمات پس از فروش گره خورده است.
منبع: بیت ران