طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج؛ یک غذای سالم برای بچه ها

به گزارش آفتاب صبا، ترکیب کوکو با کلمه سالم عجیب است! چرا که در خصوص یک غذای سرخ کردنی صحبت می کنیم و حتما کالری بالایی دارد. اما ما در این مطلب از دستورپخت های کتاب کاله، سراغ طرز تهیه کوکو ذرت می رویم که در کنار فیبر بالای آن، چربی بسیار کمی دارد و به راحتی می تواند در جدول غذاهای سالم برای بچه ها قرار بگیرد. ذرت علاوه بر این که یکی از برترین منابع فیبر است، دنیایی از مواد مغذی برای بدن است. شما با مصرف ذرت به منبعی از ویتامین هایE,C,B5,B1 و منیزیم و فسفر دسترسی پیدا می کنید.

طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج؛ یک غذای سالم برای بچه ها

مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت

  • ذرت شیرین پخته و دان شده 200 گرم
  • برگ بیبی اسفناج یک مشت پر
  • سیر رنده شده یک حبه
  • پیازچه خرد شده یک ساقه
  • آرد 50 گرم
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر خرید آنلاین 50 میلی لیتر
  • روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری (برای سرخ کردن)

طرز تهیه کوکو ذرت

مرحله اول

کوکو یکی از محبوب ترین غذاها برای بچه هاست. می توانند بدون متوقف کردن بازی شان آن را گاز بزنند و از تردی و طعم خوشایندش لذت ببرند. شاید کوکو سیب زمینی یکی از محبوب ترین ها باشد اما شما می توانید کوکو کدو حلوایی، برگ کرفس و اسفناج را هم در برنامه غذایی کودکتان جا دهید، یا اینکه با دستور پختی که در ادامه آورده ایم، برایش کوکو اسفناج آماده کنید.

برای آغاز تمام مواد تشکیل دهنده(به جز روغن)را در مخلوط کن بریزید و اجازه دهید تا کاملا ترکیب شوند، اما مراقب باشید که خیلی هم صاف و یکدست نباشد.

مرحله دوم

روغن را کف تابه بریزید و اجازه دهید تا کمی گرم گردد، سپس با قاشق یاقالب مورد نظرتان، مقداری از مایه کوکو ذرت را توی تابه بریزید. زمانی که هر دو طرف کوکو طلایی شد، می توانید آن را از روغن خارج کنید. سرخ کردن هر کدام، کمتر از یک دقیقه زمان می برد.

کوکو شما آماده است. می توانید با سس های مورد علاقه تان سرو کنید.

چند نکته

  • پس از ریختن مایه، با کفگیر مورد استفاده یا قاشق تان، کمی آن را فشار دهید تا کاملا به کف تابه بچسبد و باز نگردد و بعلاوه اطمینان حاصل کنید که هر دو طرف مغزپخت می شوند.
  • اگر مواد کوکو بیشتر از احتیاج شما بود، می توانید آن را در کیسه فریز یا ظرفی کاملا دربسته بریزید و آن ها را در فریزر نگه داری کنید. برای پخت آن ها کافی ست اجازه دهید در دمای محیط یا مایکروویو، یخ زدایی شوند.
  • شما می توانید در صورت تمایل، از آرد نخود نیز بهره ببرید. بعلاوه اگر بچه ها شما در سنینی هستند که مصرف ادویه برای آن ها منعی ندارد؛ می توانید از زیره و فلفل سیاه بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: aftabesaba.ir شناسه مطلب: 1929

به "طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج؛ یک غذای سالم برای بچه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج؛ یک غذای سالم برای بچه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید