راهنمای سفارت شیلی و اخذ ویزای این کشور

به گزارش آفتاب صبا، شیلی کشوری که در بین رشته کوه های آند و اقیانوس آرام قرار گرفته و با 4300 کیلومتر خط ساحلی، مملوء از جاذبه های طبیعی ست که در میان آن ها خشک ترین بیابان جهان، یخچال های طبیعی تماشایی و آتشفشان های مجذوب کننده تماشایی ترین جاذبه های توریستی این کشورند. اینجا یکی از متنوع ترین چشم اندازهای جهان را دارد پس بی جهت نیست که در سال های اخیر محبوبیت اش روز به روز بیشتر و بیشتر شده به خصوص در میان طبیعت دوستان و تشنگان ماجراجویی. مطمئنا کشوری تا این حد رویایی خیلی ها را به تب و تاب سفر می اندازد اما برای سفر به شیلی باید ویزا تهیه کرد، چگونه؟ سفارت شیلی در ایران کجاست؟ برای گرفتن ویزای شیلی چه مدارکی احتیاج است؟ با خواندن این پست به جواب تمام این سوال ها می رسید پس خبرنگاران را همراهی کنید.

راهنمای سفارت شیلی و اخذ ویزای این کشور

شیلی از کشورهای زیبای آمریکای جنوبی است که طبیعت دوستان زیادی را به خود جذب می نماید. اگر در پی منطقه ای بکر برای سفر می گشت شیلی می تواند انتظارتان را برآورده کند. شاید بعد از تصمیم به سفر دغدغه گرفتن ویزا ذهنتان را مشغول نموده باشد و ندانید برای گرفتن ویزای شیلی چه مراحلی را باید بگذرانید. برای گرفتن ویزای شیلی باید به سفارت شیلی بروید، به تازگی فعالیت سفارت شیلی دوباره در تهران آغاز شده است. اما قبل از این کار بازدید از سایت سفارت شیلی ضروری است. در این سایت باید معین کنید که چه نوع ویزایی می خواهید، نگاهی به مدارک مورد احتیاج بیندازید و آن ها را تهیه کنید. این نکته را حتما رعایت کنید که فرم ها به نام خودتان و با زبان انگلیسی پر شوند. بعد از اینکه درخواست تان را در سایت ثبت کردید زمانی ضروری است تا درخواست شما رسیدگی، تایید و به کنسولگری فرستاده گردد.

برای مطالعه بیشتر با 1000islandstour.com: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

اطلاعات کلی درباره سفارت شیلی در تهران

نشانی: خیابان شریعتی، خیابان خزر شمالی، کوچه هرمز، پلاک 4

تلفن: 26643900 و 26643700 (021)

نمابر: 26643826 (021)

ایمیل: [email protected]

وب سایت: chile.gob.cl

برای دریافت ویزای شیلی چه مدارکی ضروری است؟

  • پاسپورت: این پاسپورت باید حداقل 6 ماه اعتبار دشاته باشد.
  • فرم پر شده درخواست ویزا: این فرم باید حتما تایپ شده باشد و آدرس دقیق و تلفن ثابت متقاضی بر روی آن ثبت شده باشد.
  • عکس 3×4
  • دعوت نامه رسمی: حتما باید کپی کارت شناسایی و پاسپورت دعوت نماینده و همینطور آدرس و تلفن او وجود داشته باشد.
  • نامه ای از هدف سفرتان: این مدرک که باید حتما به زبان انگلیسی یا اسپانیایی باشد فقط در صورتی احتیاج است که دعوت نامه نداشته باشید
  • پذیرش رسمی از دانشگاه: این مدرک برای وقتی است که خواستار ویزای تحصیلی هستید.
  • گواهی عدم سوپیشینه: مدیران ارشد و کسانی که در دانشگاه ها و موسسات کار می نمایند احتیاجی به این گواهی ندارند.
  • کپی از صفحه اول پاسپورت
  • بلیط پرواز
  • رزرو هتل
  • سندی که نشان دهد تمکن مالی دارید: این سند باید به تایید بانک برسد و مهر داشته باشد.
  • گواهی اشتغال به تحصیل یا کار

نکات مهم درباره ویزای شیلی

  • برای دریافت ویزای توریستی شیلی باید 91 دلار هزینه کنید. این هزینه را وقتی پرداخت می کنید که با درخواست ویزای شما موافقت گردد، از طرفی، تمامی هزینه ها به دلار و به صورت نقدی ست.
  • دقت کنید که مدارک کامل باشد چون در غیر این صورت به درخواست شما ترتیب اثر داده نمی گردد.
  • حداکثر دو ماه قبل از سفر باید درخواست ویزا را ارائه دهید. بعد از درخواست، حدود 20 روز کاری طول می کشد تا ویزا به دستتان برسد.
  • فرم ویزا را در کامپیوتر پر و در آخر آن را امضا کنید.
  • پاسپورت باید دارای دو صفحه خالی باشد.
  • عکسی که ارائه داده اید باید تازه و حداکثر برای یک سال اخیر باشد.
  • با توجه به نوع ویزایی که درخواست داده اید شاید احتیاج به مدارک دیگری هم باشد.
  • اگر تقاضای ویزای تحصیلی داشته باشید باید مدرک دیپلم شما به زبان اسپانیایی یا انگلیسی ترجمه برسد.

جاذبه های شیلی را بهتر بشناسید

شیلی در غرب سواحل آمریکای جنوبی منظره ها خیره نماینده ای از قله های بلند آند، سواحل بی خاتمه، جنگل های انبوه و معتدل و آتشفشان های باستانی را در خود جای داده و مملوء از پارک های ملی و منطقه ها محافظت شده است که خیلی از آن ها در بین کوله گردان، طبیعت گردان و کوهنوردان معروفند. درسته بیشتر طبیعت گردان، شیلی را با جاذبه های طبیعی خارق العاده اش می شناسند اما نمی توان حرف از شیلی زد و جاذبه های فرهنگی اش را نادیده گرفت؛ در سانتیاگو مرکز پر هیاهوی این کشور موزه ها و گالری های مجذوب کننده هنری را می بینید که هر کدام دنیایی از آثار تاریخی اند. شاید در میان جاذبه های شیلی هیچ چیز به میزان مجسمه های سنگی ایستر عجیب نباشد، مجسمه هایی که ردیف در کنار ساحل ایستاده اند و انگار در حال بازگو کردن داستان گذشتگان برای اهالی زمان امروزند.

بدون شک سانتیاگو فقط مرکز تجاری و مالی شیلی نیست و با داشتن این همه موزه، گالری، رستوران، هتل و مراکز خرید شایسته عنوان مرکز تفریحی و فرهنگی کشور هم هست. این شهر با موقعیت مرکزی اش قطب حمل و نقل اصلی کشور به شمار می رود و بیشتر گردشگران ماجراجویی در کوه های آند و طبیعت خارق العاده شیلی را از این شهر آغاز می نمایند. گردشگران باهوش تر می دانند که باید برای شناخت این شهر زمان بیشتری وقت بگذارند، شهری که در سال 1541 تاسیس شده و جای چندان شلوغی هم نیست پس می توان با خیال راحت از جاذبه هایی مثل مرکز فرهنگی هنری، موزه ملی هنرهای زیبا، تپه سان کریستوبال و … تماشا کرد. در شیلی جاذبه ای هست که درست چشم میزانای رویایی منطقه ها آلپی اروپا را دارد: منطقه دریاچه، منطقه ای که 330 کیلومتر را در بر گرفته و شایسته گشت و گذار است. دقیقا مثل دامنه کوه های آلپ، دامنه رشته کوه های آند هم مملوء از مزارع حاصلخیزی است که در احاطه کوه های آتشفشانی، جنگل های انبوه و دریاچه های عمیق قرار گرفته اند.

انتشار: 13 آذر 1403 بروزرسانی: 13 آذر 1403 گردآورنده: aftabesaba.ir شناسه مطلب: 2169

به "راهنمای سفارت شیلی و اخذ ویزای این کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای سفارت شیلی و اخذ ویزای این کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید