شروع طرح های عمرانی و زیرساختی در شهر تاریخی هخامنشی

به گزارش آفتاب صبا، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی از شروع طرح های عمرانی و زیرساختی گردشگری در محوطه تاریخی ریوی (شهر هخامنشی) در شهرستان مانه و سملقان اطلاع داد.

شروع طرح های عمرانی و زیرساختی در شهر تاریخی هخامنشی

جهت دریافت خدمات درب ضد سرقت فلزی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین درب ضد سرقت ایرانی و خارجی میباشد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، حبیب یزدان پناه اظهار کرد: سال جاری، چهار میلیارد ریال جهت ایجاد زیرساخت های جهانگردی و تأمین فضاهای مورد احتیاج جهانگرد در محوطه تاریخی ریوی اختصاص یافت.

وی اضافه نمود: با توجه به اهمیت علمی و جهانگردی این محوطه در رشد صنعت توریسم منطقه، طرح ایجاد سایت موزه جهانگردی در محوطه تاریخی ریوی تهیه و مورد تصویب کارگروه جهانگردی استان نهاده شد.

یزدان پناه گفت: سال جاری بخشی از راه دسترسی و ساختمان مربوط به معرفی محوطه احداث خواهد شد.

یزدان پناه توضیح داد: نزدیکی این محوطه تاریخی به شهر آشخانه و جاده ارتباطی گرگان به مشهد فرصت مناسبی را برای ایجاد سایت موزه جهانگردی و رشد صنعت توریسم در دشت سملقان فراهم نموده است.

محوطه تاریخی ریوی در سه کیلومتری غرب شهر آشخانه و یک کیلومتری غرب روستای نجف از توابع شهرستان مانه و سملقان قرار گرفته است. بر اساس پژوهش های باستان شناسی این محوطه یک استقرارگاه کهن در دشت سملقان بوده که از حدود 3500 سال قبل تا به امروز مورد توجه جوامع بشری بوده است. مهم ترین دوران استقراری این محوطه مربوط به دوران های هخامنشی، اشکانی و ساسانی بوده که سکونت گاه شهری و مرکز استقرار مردمان دشت سملقان بوده است.

این محوطه مدت هفت سال است که هرساله توسط گروه مشترک ایرانی آلمانی و با حمایت پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، اداره کل میراث فرهنگی، جهانگردی و صنایع دستی خراسان شمالی و موسسه باستان شناسی آلمان مورد کاوش باستان شناسی قرار می گیرد و تا به امروز بقایای ساختمان های خشتی بزرگی مربوط به دوره هخامنشی در آن کشف و بازسازی شده است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 12 تیر 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: aftabesaba.ir شناسه مطلب: 787

به "شروع طرح های عمرانی و زیرساختی در شهر تاریخی هخامنشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع طرح های عمرانی و زیرساختی در شهر تاریخی هخامنشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید