حرکت منشوری و غیراخلاقی گادوین منشا

به گزارش آفتاب صبا، گادوین منشا که فصل را با قدرت شروع نموده بود و در صدر جدول گلزنان حضور داشت، در ادامه با نزول کیفی حتی تا خروج از ترکیب اصلی پیش رفت.

حرکت منشوری و غیراخلاقی گادوین منشا

به گزارش ایلنا، این بازیکن که برابر نساجی مازندران نیز با نظر امیر قلعه نویی بازی را از روی نیمکت شروع نموده بود، بعد از اینکه به عنوان بازیکن تعویضی فرصت حضور برابر شاگردان مجید جلالی را به دست آورد، توانست موقعیت خود را تبدیل به گل کند تا گل گهر قایمشهر را با یک برد ارزشمند ترک کند.

نکته عجیب و جنجالی، اما حرکت این مهاجم نیجریه ای بعد از گلزنی بود که حرکتی منشوری از خود به جا گذاشت تا تعجب حاضران را نیز در پی داشته باشد. حرکت غیراخلاقی و منشوری منشا که توسط مجید جلالی به فوتبال ایران معرفی شده، به سرعت موردتوجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته و در حال وایرال شدن است.

حرکتی که قطعا موردتوجه کمیته انضباطی و اخلاق فدراسیون قرار خواهد گرفت و باید در انتظار محرومیت این مهاجم نیجریه ای بود.

به دلیل منشوری بودن حرکت گادوین منشا از انتشار کامل تصویر خودداری شده است.

منبع: فرارو
انتشار: 24 اسفند 1399 بروزرسانی: 24 اسفند 1399 گردآورنده: aftabesaba.ir شناسه مطلب: 1294

به "حرکت منشوری و غیراخلاقی گادوین منشا" امتیاز دهید

1 کاربر به "حرکت منشوری و غیراخلاقی گادوین منشا" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حرکت منشوری و غیراخلاقی گادوین منشا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید