مرگ بیش از 100 نفر بر اثر تب دنگی در آمریکای مرکزی
به گزارش آفتاب صبا، مقامات آمریکای مرکزی در گزارشی اعلام کردند که تب دنگی در این منطقه تاکنون دست کم 124 قربانی گرفته است.

به گزارش خبرنگاران، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در بیانیه ای در همین رابطه گفت: از بین 127 هزار مورد ابتلا به این بیماریِ منتقله از پشه که تا هشتم ماه جاری میلادی (اوت) رخ داده، دست کم 124 بیمار جان خود را از دست داده اند.
برطبق این بیانیه، بچه ها و نوجوانان بیشترین آسیب را از این بیماری دیده اند و در هندوراس، بچه ها زیر 15 سال دو سوم قربانیان تایید شده را تشکیل می دهند.
گروه های داوطلبِ سازمان های بشردوستانه و دفاتر سازمان ملل با مشارکت در برنامه های دولتیِ آمریکای مرکزی برای تامین تجهیزات و لوازم پزشکی، کنترل و نظارت و نیز اجرای کمپین های اطلاع رسانیِ خانه به خانه با هدف مقابله با شیوع بیشتر این بیماری از این برنامه ها حمایت می نمایند.
به گزارش شینهوا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در همین رابطه اعلام نموده که این بیماری ویروسی در سال های اخیر شیوع سریعتری داشته است.
منبع: خبرگزاری ایسنا